Премиерът на Бахамите Хюбърт Минис каза, че жертвите от урагана Дориан на

...
Премиерът на Бахамите Хюбърт Минис каза, че жертвите от урагана Дориан на
Коментари Харесай

Най-малко седем души са станали жертви на урагана Дориан на Бахамските острови

Премиерът на Бахамите Хюбърт Минис сподели, че жертвите от урагана Дориан на Бахамските острови са нарастнали до седем и евентуално ще се окажат още повече, предадоха Асошиейтед прес и ДПА, представени от novini.bg.

Той посочи, че към известните до момента петима починали са се прибавили още двама, които са били тежко ранени и пренесени на остров Ню Провидънс, където са издъхнали.

" Можем да чакаме още смъртни случаи ", сподели Минис. Досегашните данни се основават на предварителна информация за жертвите и провалите на остров Абако. Премиерът е посетил този остров и ще отиде на Гранд Бахама незабавно щом разрешат метеорологичните условия.

Ураганът Дориан развихри тропически стихии край най-източните елементи на крайбрежието на щата Флорида, съобщи Асошиейтед прес.

Националният център на Съединени американски щати за ураганите заяви, че Дориан остава стихия от второкласен и се придвижва на североизток със скорост към 7 км/ч съвсем паралелно на източното крайбрежие на Флорида, само че над океана. Ветровете доближават скорост до 175 км/ч, показва АП.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР